HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact
Hier zijn enkele kostuumschetsen te zien, die zijn geïnspireerd op historische voorbeelden, zoals bijvoorbeeld een jurk in de stijl van Marie Antoinette of andere kostuums die op herkenbare historische kostuumstijlen zijn gebaseerd. Het is de bedoeling om veel van deze ontwerpen uit te werken in de toekomst. Misschien zijn er stijlen bij die je aanspreken?

 

Kostuums voor dames
We beginnen met een jurk die is geïnspireerd op de stijl van Marie Antoinette. Het basisidee hiervoor is een romantische tuin, met bomen, bloemen, een waterval en dieren. Op de borst van het lichtblauwe zijden lijfje prijkt een wit kasteel dat erg lijkt op Neuschwanstein in Beieren; het ultieme sprookjeskasteel. Op de mouwen en zijpanelen van de jurk bevinden zich mintgroene boomkruinen met bloemen, vlinders en vogels. De voorkant van de rok is een in perspectief weglopend pad met boomstammen en bloemen. Achterop de jurk is een cape te zien in de vorm van een waterval in deze mooie tuin. Ook in de pruik zullen verschillende elementen als bloemen en dieren worden gebruikt.

Hierna komen drie opeenvolgende jurken in Victoriaanse stijl, die alle drie zijn geïnspireerd door dieren; de eerste door een witte pauw en de andere twee door de zwarte zwaan.

De laatste schets bevat enkele vampierkostuums, licht gebaseerd op de gescheurde vampierkostuums uit de musical Tanz der Vampire.
Kostuums voor heren
Hier zijn verschillende herenkostuum te bewonderen, die door verschillende stijlperiodes zijn geïnspireerd, zoals een kostuum lijkend op het gala-uniform van admiraal Nelson. Verder is er een met rozen versierd barok pak en ten slotte een achttiende-eeuws herenkostuum met sjerp, geschetst voor een op de musical Tanz der Vampire geïnspireerd vampier karakter.

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn