HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact
Niet alleen in driedimensionale vorm, maar ook op papier tekenen we graag fantasiewezens. Denk daarbij aan draken, fairy’s, zelf bedachte dieren en andere fantasiewezens. We nodigen je uit in onze droomwereld; wees geïnspireerd tot het bedenken van je eigen wezens.

 

Draken
Draken zijn een algemeen bekend mythisch dier, dat wereldwijd veelvuldig is afgebeeld en zowel als slecht als goed dier wordt aangemerkt. Wij hebben verscheidene types draken getekend en geschilderd; kies welke jij de mooiste vindt.
Fairy’s en andere spookjeswezens
Fairy’s, kleine, gevleugelde mensachtige wezens die ook wel elfjes worden genoemd, zijn populair bij veel mensen. Ze kunnen vlindervleugels hebben of vleugels die meer lijken op die van een libel en spreken velen tot de verbeelding.

De Griekse mythologie is ook altijd een inspiratiebron voor ons geweest. Deze twee potloodtekeningen zijn op twee verhalen gebaseerd. In de ene, de mythe van Aglauros, verandert een vrouw in een rots en in de andere verandert een Naiade in een wilg.

De prinses en de kikker is een bekend sprookje, waarbij een prinses na het kussen van een in een kikker veranderde prins haar droomprins in haar armen kan sluiten. Op deze tekening wordt de prins nog als kikker afgebeeld.

Tot slot is er de weerwolf, die met volle maan verandert in een weerwolf. Deze weerwolf wordt gelukkig bezig gehouden met een stukje vlees.
Zelf gecreëerde dieren
Op het schilderij ‘Nieuwe IJstijd’ is een witte leeuw te zien in een verlaten sneeuwlandschap. Het symboliseert de kans op een toekomstige ijstijd als de mensheid niet iets doet aan het broeikas effect.

De andere werken zijn potloodtekeningen op papier van verscheidene zelf bedachte wezens. Ze zijn zo anatomisch correct mogelijk getekend, om een natuurgetrouw en overtuigend beeld te scheppen van deze fantasiedieren. Of bestaan ze wel?...

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn