HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact

Phantasy Theatre
~ Magical Ball by Nightfall ~

Een spectaculair dansfeest met de magische sfeer die oude theaters met zich meedragen. Een wereld waar niets is wat het lijkt. Diverse figuren verzamelen zich op het bal; met en zonder masker. Maar pas op, menig duister figuur zoals de vampier bevindt zich onder de gasten. Denk aan een pracht aan baljurken, balletkostuums, maskers, hoeden en nog veel meer. Kies bijvoorbeeld voor onze reeks Crystal Hearts: Gems of the Night voor prachtige baljurken geïnspireerd op edelstenen en versierd met Swarovski elementen. Of ‘After all, it’s vampire ball’ voor onze vampierjurken. Of ‘Who wants to dress like Marie Antoinette?’ voor onze ontwerpen geïnspireerd door deze fascinerende vrouw en periode.

Geniet mee van de concepten die we tot nu toe aan deze reeks hebben toegevoegd. Alles is nog in aanbouw, daarom is er nog niet heel veel materiaal te vinden. Dit zullen we gaandeweg gaan opbouwen, we zijn dan ook pas net begonnen!

 

Crystal Hearts: Gems of the Night
De naam zegt het al, dit zijn ‘kristallen harten, sieraden van de nacht’. Met hun verleidelijke en schitterende schoonheid veroveren zij de dansvloer van Phantasy Theatre. Versierd met duizend en één Swarovski kristallen, waarvan enkele in de vorm van een hart, weten zij alle ogen op zich te richten, terwijl zij bevallig en ongemerkt hun dans doen en daarmee vele harten doen smelten. We hebben ons laten inspireren door echte edelstenen voor onze ontwerpen.
Hier zijn onze ontwerpen te vinden gebaseerd op smaragd, blauwe opaal, robijn en saffier. Uiteraard zullen de rokken onderling allemaal gaan verschillen. Één ding hebben ze gemeen: vele versieringen van echte Swarovski kristallen.

Enchanting Emerald
Gebaseerd op één van onze lievelingsstenen, de prachtige smaragd. Deze zal uitgewerkt worden in diverse groentinten.

Amazing Midnight Blue Opal
En ‘amazing’ is hij zeker! Deze zeldzame opaalsoort heeft allerhande prachtige tinten parelmoer, blauw en paars, dit komt dan ook voor in onze jurk.

Radiant Ruby
Rode robijn, wie houdt er niet van? Deze jurk zal worden uitgevoerd in robijnrode tinten.

Sweet Sapphire
Saffier, altijd zo prachtig met de intens blauwe kleur. Dit ontwerp zal dan ook uitgevoerd worden in mooi blauwtinten en uiteraard gesierd worden met steentjes en hartelementen, net als de rest.
After all, it’s a Vampire ball: Immortal Elegance
In de balzaal van Phantasy Theatre mogen vampiers niet ontbreken. Zij geven een duister maar zeer verleidelijk tintje aan de avond, waarin iedereen gelijk is en zich achter zijn masker verschuilt. Zullen zich achter dit masker twee flikkerende tanden verschuilen, of misschien het volgende?
Rosemary
de eerste in de reeks vampiers is Rosemary (Bittere Roos), een vampierdame die zich op het bal begeeft. Haar jurk symboliseert bloed onder de mensenhuid, crèmewit voor onschuld en haar menselijkheid en de zwarte lagen staan voor haar duistere kant. Het ondertussen voor Phantasma typische kleurverloop bevindt zich ook hier; de petticoat zal meerdere kleuren bevatten en de rok verloopt van zwart naar rood, net als het lijfje. Over de rok liggen verschillende lagen tule voor een rijk en spannend effect; de rok zal met elke stap een andere kleur ogen door de bewegende verschillende gekleurde lagen doorzichtige stof.
Who wants to dress like Marie Antoinette? Passion for Fashion
Zoals de titel al zegt; veel mensen zouden zich graag een dagje kleden zoals de beroemde Marie Antoinette. Die bekend staat om haar extravagante brede jurken, grote, rijk gedecoreerde pruiken en vele bonte accessoires. We vinden haar en dit tijdperk dan ook enorm inspirerend en natuurlijk mag dat niet ontbreken aan het bal.
Het eerste concept is een jurk gedecoreerd met verschillende formaten rozen in alle kleuren die je maar kan wensen. Geniet mee van het concept dat we tot nu toe aan deze reeks hebben toegevoegd.

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn