HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact

Phantasy Forest
~ Elves, nymphs and other creatures from an enchanted forest ~

Betoverende wezens uit het magische woud; prachtige en fantasievolle creaties geïnspireerd door alles wat met de natuur te maken heeft. Denk hierbij aan wezens zoals elven en nimfen. Voor al deze figuren en meer kan je terecht bij Phantasy Forest. Kies voor onze nymfen met prachtige van kleurverlopende gewaden in Nymphs of Phantasy Forest of een van onze elven in Realm of the Elves.

Geniet mee van de concepten die we tot nu toe aan deze reeks hebben toegevoegd. Alles is nog in aanbouw, daarom is er nog niet heel veel materiaal te vinden. Dit zullen we gaandeweg gaan opbouwen, we zijn dan ook pas net begonnen!

 

Nymphs of Phantasy Forest: Natural Beauties
Nimfen zijn mythische wezens in de vorm van bevallige meisjes, die de personificatie zijn van het leven en de natuur. Er zijn nimfen van bronnen, beken, meren en de zee, maar ook van de bossen, de bloemen en de bergen. Ze zijn lieflijk en schuw en als men geluk heeft en zich heel stil houdt, bestaat er de kans er eentje te zien baden in een bosvijver. Gehuld in lichte gewaden en overdekt met bloemen en vlinders stralen zij een etherische schoonheid uit, die moeilijk te beschrijven is.
Dawn
Haar naam is Dawn (Dageraad) en haar jurk symboliseert de zonsopkomst. Haar cape en versieringen zijn blauw als de nacht met glinsterende steentjes als zijnde de sterren. Haar jurk komt voort uit de nacht, met een stofspektakel van verlopende kleuren, paars en roze voor het lijfje en deze zelfde kleuren in de rok, die aan de voorkant verloopt van oranje naar geel; de zon. Zij stapt als het ware de dageraad in vanuit de sterrennacht. Ook hier zijn accessoires van de partij. Van hetzelfde, door ons beschilderde, kant een armband en ketting met vlinders. Een haarsieraad met bloemen van de stof van de rok en een vlinderhanger die elke nimf in onze reeks gaat dragen.

Buttercup
Een lieflijke uitvoering in geel en groen, we hebben haar dan ook Boterbloem genoemd.
Realm of the Elves
In de wereld van J.R.R. Tolkien worden elven beschreven als op mensen lijkende, zo goed als onsterfelijke wezens, die oneindig veel wijzer en machtiger zijn dan wij. Ze zijn ook in veel dingen bedrevener dan mensen. Ze worden gekenmerkt door hun puntige oren en onder hen wordt lang haar gezien als een teken van schoonheid. Hun gewaden dragen bij aan hun etherische, verheven uiterlijk. Ieder die zich hierin hult zal zich prachtig voelen.
Elven
Geniet mee van de concepten die we tot nu toe aan deze reeks hebben toegevoegd. Alles is nog in aanbouw, daarom is er nog niet heel veel materiaal te vinden. Dit zullen we gaandeweg gaan opbouwen, we zijn dan ook pas net begonnen!

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn