HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact
We worden door veel geïnspireerd om kunstwerken te creëren. Dieren spelen hierbij altijd een grote rol. In sommige mythen en sprookjes komen wezens voor die half mens half dier zijn, zoals weerwolven, die doorgaans als mens door het leven gaan maar met volle maan in een wolfachtig dier veranderen. Zo zijn er ook zeemeerminnen, die half mens, half vis zijn of centaurs, die half mens zijn en voor de onderste helft traditioneel uit een paardenlichaam bestaan. Een fairy met tere vleugels past goed bij dit bonte stel. Tot slot is er ook een beeld van een nimf, die op een mens lijkt maar een bovennatuurlijk wezen is dat één is met de natuur.

 

Weerwolven
Zodra het volle maan is, verandert ieder die geïnfecteerd is door de beet van een weerwolf, ook in een weerwolf. Al deze weerwolven zijn woest en gevaarlijk, maar er zijn nog menselijke trekken in te herkennen. Wie weet is het wel iemand die jij kent?
Centaurs
Een vader centaur begeleidt zijn zoon op de Afrikaanse savanne. Hij leert hem jagen met de speer, die hij samen met zijn zoon heeft gemaakt voor zijn eerste jacht.

Een enorme spincentaur verdedigt zich en neemt de dreighouding aan. Hij is niet agressief maar wel giftig. Met zijn vier ogen en gepantserde lichaam ziet hij er nauwelijks nog menselijk uit.

De klassieke Griekse centaur, die half bruinbont paard, half gebaarde man is. Zoals het een originele centaur betaamt, is hij dronken, te oordelen naar de bijna lege roodfigurige wijnkelk, beschilderd met centaurs.

Tevens in een Afrikaanse setting te plaatsen is de stoere zebracentaur. Trots kijkt ze de wereld in.
Zeemeermin, Nimf en Fairy
In de ondiepe wateren van de tropische zeeën beweegt zich een onconventionele zeemeermin, die in plaats van een vissenstaart een staart heeft als een zeepaard. Rijk gekleurd is ze goed gecamoufleerd tegen de bonte achtergrond van koralen.

Een mysterieuze nevelachtige nimf kijkt vanaf een rots naar de rivier waarin ze een straal water uit haar schelp laat stromen. Haar witte haren stromen als een waterval langs haar sierlijke lichaam.

Een charmant fairy meisje strijkt schalks door haar lange haren. Haar witte, tere vleugels liggen in rust op haar rug. Wie kan dit meisje weerstaan?

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn