HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact
Once Upon a Time is een populaire televisie serie die gestart is in 2011. Het gaat over een vervloekt stadje Storybrook, in Maine waar veel bekende sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken. Een serie die ondertussen al meerdere seizoenen geproduceerd is en erg de moeite waard is!

 

Regina jas
Wat is Regina Mills van de serie Once Upon a Time toch een prachtig karakter! We vinden haar enorm inspirerend. Gelukkig vond een klant dat ook en mochten we deze schitterende jas gaan realiseren.

Ruisende taft, grote mouwen en vele lagen kant, zilveren kralen, prachtige kwaliteit hotfix stenen en pailletten sieren deze bijzondere creatie. Een bijzonder grote kraag vol met kant- en kralenwerk maakt het geheel af.

Het is een bijzonder model jas; een snit die je niet vaak ziet, langs de randen afgezet met zilver en verlengde schouders. Het leuke van dit kostuum is dat het gedragen kan worden met verschillende rokken, een legging of een broek. We hebben geprobeerd dit kostuum tot in detail na te maken, met bijvoorbeeld de kleine stukjes kant op het midden en aan de zijkanten van de achterkant van de kraag en het kralenkettinkje aan de punt van de mouwen. Door verschillende soorten kant, band, kralen, pailletten en goede kwaliteit hotfix op elkaar te appliceren en te combineren hebben we gepoogd de indrukwekkende zilveren versieringen te realiseren.

Al met al zijn we erg trots op deze creatie.

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn