HomeKostuumsAccessoiresBestellenContact
We maken meestal jurken maar zo af en toe mogen we ook andere kledingstukken ontwerpen. Zo ook mantels (zoals jassen). In deze categorie een witte zwanenjas met unieke vorm voor ons eigen atelier en een getailleerde jas met korset die licht geïnspireerd is op de musical Elisabeth en historische kostuums van rond 1850.

 

Witte zwanenjas
Voor eigen gebruik ontworpen, een jas gebaseerd op toch wel één van de meest majestueuze vogelsoorten die er zijn; zwanen.

Compleet met bewerkte schoenen, een speciale onderrok en pluche capeje met een sluiting in de vorm van een zwaan.

Het prachtige dier komt terug op meerdere manieren; de vorm van de achterkant en vleugelelementen in de mouwen en hals, kleurgebruik en geborduurde versieringen in de vorm van zwanen.

Voor het materiaal hebben we gekozen voor diverse zachte kantstoffen en een geborduurde witte stof met zeepbelglans. De binnenzijde is gevoerd met een koningsblauwe satijn, als eerbetoon aan de Beierse ‘zwanenkoning’ Ludwig II.

Om dit geheel af te maken; een set pluche tassen in de vorm van zwanen met baby zwaantjes. Deze kleintjes passen dan in de vleugels van de grote en zijn op zichzelf ook te gebruiken als portemonnee.
Getailleerde jas met korset
Sexy en uniek; deze klant wilde graag een fantasy jas ontworpen hebben met vele invloeden van onder andere historisch en de musical ‘Elisabeth’ (voor de kenners; de jas van Frau Wolf). We hebben dit meegenomen in het ontwerp en er een geheel eigen draai aan gegeven.

Het resultaat; een fantasy jas met korset, getailleerd met grote mouwen en prachtige details van geappliceerd kant van hoge kwaliteit.

Contact gegevens

Werk- en postadres:
Van Aerssenstraat 36d
3135 AC Vlaardingen
Tel: 06 12 07 99 71

atelierphantasma@yahoo.com

KvK nummer:
63198762

BTW-nummer:
127180850B02

Links

Facebook   Etsy   Instagram   DA   Tumblr   Twitter   Pinterest   LinkedIn